Kolmården Trail Marathon

Jag och Sebbe har gjort något galet, vi har anmält oss till Kolmården Trail Marathon. Vi har länge velat springa ett lopp i Kolmårdsskogen men jag har aldrig känt mig redo för ett marathon. När Sebbe hittade loppet behövde jag dock inte fundera länge. Det värsta som kan hända är att jag skadar mig och måste avbryta loppet. Det skulle visserligen vara tråkigt men jag skulle inte förlora så mycket på det så då är det roligare att ta chansen att klara av något stort. 
 
På lördag klockan 8 smäller det. Eftersom vi upptäckte loppet så sent har vi ingen tid till att träna för att förbättra vår fysiska prestation. Den här veckan kommer jag alltså mest förbereda mig mentalt och se till att äta lite extra kolhydrater för att ladda upp. 
 
 
Jag och Sebbe efter en löptur på 5 kilometer i Kolmårdsskogen. Det roliga är att vi kommer passera samma sjö på lördag. 
 
Move your body | Marathon, löpning, springa | | En kommentar

Mat från naturen

För första gången på 5 år har jag en hel Svensk sommar framför mig. Jag ska visserligen jobba men att jag kommer vara i Sverige betyder att jag äntligen kan njuta av allt gott den Svenska sommaren bjuder på. Mamma och pappa odlar bland annat potatis och tomat, jag har plockat jordgubbar och idag fick jag en massa smultron i frukostfilen. Nu längtar jag bara tills blåbären mognar och svamparna dyker upp. 
 
Passa på att njuta av det fina vädret, de lediga dagarna och allt naturen har att erbjuda. Det är nu vi har störst chans att njuta av ekologisk, närodlad mat. Passa på att ta chansen! 
 
 
Beloved breakfast, Sweet treats, Tips och tricks | Frukost, Smultron | | Kommentera

Santa Monica Stairs

Sista dagen i LA kände vi för lite snabb träning innan Malibu så på vägen dit stannade vi till vid the Santa Monica Stairs och körde några varv. Santa Monica Stairs består av två trappor, vi tog den ena ner, sprang emellan och tog den andra trappen upp. Redan efter första varvet var min puls hög. Om ni har vägarna förbi borde ni absolut svänga förbi. Trapporna ligger i ett mysigt område med fantastisk utsikt över havet. Dessutom är det ett samlingsställe för hälsoentusiaster så det finns många människor att kolla på och hämta inspiration ifrån.  
 
Trappträning är perfekt träning eftersom man kan anpassa den efter sig själv. Jag både gick, sprang och tog dubbelkliv. Dessutom bestämmer man själv hur många varv man vill ta, helt efter dagsformen. 
 
 
 
 
 
 
Move your body | löpning, träning | | Kommentera
Upp