Livskick!

Jag ska börja skriva för Livskick! Livskick är ett magasin som handlar om hälsa och livsstil. Jag gillar Livskick eftersom det poängterar att hälsa är individuellt och inte beror på hur man ser ut eller vad vågen visar. Jag vill stå bakom saker som sprider sunda idéal och det känner jag definitivt att Livskick gör. Det ska bli så kul att skriva om det jag brinner för tillsammans med flera begåvade personer med samma intresse. Här kan ni hitta min presentation.
 
 
Allmänt | Livskick | | En kommentar

Yoga

Igår skickade jag och Linn äntligen in första utkastet av vår uppsats. Mot slutet orkade vi inte ens läsa igenom uppsatsen för att det känns som vi läst den så många gånger, ändrat i texten och petat i detaljer. Jag vet att vi kommer behöva ändra en massa mer efter att vår handledare har läst igenom uppsatsen men tills dess ska jag bara njuta av helgen.
 
Nyss var jag på Bondens marknad och snart ska jag på ett tre timmar långt happening yogapass. Enligt instruktionerna ska det vara "deepening basic poses with basic principles". Jag hoppas att passet innebär en massa stretchning och att det ger en chans att slappna av och komma in i poserna. Jag är lite skrämd av tiden men läraren är jätteduktig så det ska nog gå bra. 
 
Dagens skörd från Bondens marknad! 
 
Move your body | | Kommentera

Banana ice cream

Bananglass är både enkelt, nyttigt och gott att göra. Allt som krävs är frysta bananskivor, mixer och valfri smaksättning. I lördags gjorde jag bananglass med kakao och jordnötssmör.
 
Här kommer receptet:
 
Mixa tre skivade, frysta små ekobananer med kakao och en skvätt valfri mjölk till en krämig konsistens. Ha i en tesked jordnötssmör och blanda runt. Servera som det är eller med valfri topping. Jag hade kakaonibs och chokladdoppade pumpakärnor. 
 
 
 
 Istället för kakao kan man till exempel ha olika sorters frukt, bär, sylt eller vaniljpulver. Testa dig fram för att se vad du gillar!  
Rawfood, Sweet treats | | En kommentar
Upp