Grunderna i Rawfood

I tisdags var jag på kursen Grunderna i Rawfood som hölls på Raw Food House i Malmö. Jag älskar att gå på olika kurser och events för att få ny inspiration. På kursen lagade Rawfoodproffset Linda smoothie, chiagröt, middag och dessert som vi fick smaka på och alllt var fantastiskt gott!
 
Jag har lite dubbla åsikter kring raw food. Jag älskar tänket kring ren, närproducerad mat med en massa grönt. Jag gillar mat som ser ut som den gör i naturen och försöker undvika för mycket processad mat. Sen tycker jag kanske inte att man behöver vara så strikt med att allt ska vara rått då vissa näringsämnen faktiskt lättare tas upp i kroppen när ett livsmedel har blivit tillagat och ändrat struktur. Men något som är väl värt att ta med är hur mycket fantastiska saker man kan göra med grönsaker. 
 
Kvällen slutade med att vi fick handlade vad vi ville med 10% rabatt så jag slog äntligen slag i saken och köpte en Vitamix, min drömmixer. Jag har funderat på köpet under flera år så det var på tiden kan man säga. Recension om hur mixern är kommer lite senare när jag har testat mig fram lite mer. 
 
 
Rawfood | Raw food, Rawfood | | Kommentera
Upp