Fat sick and nearly dead

Som ni kanske har märkt så har jag inte varit så aktiv här vilket beror på flera anledningar. Jag har dels haft fullt upp med att komma in i jobbet, lära känna Malmö, nya vänner och skapa en betydelsefull vardag. Men jag har också haft låg inspiration, inte riktigt vetat vad jag ska skriva om. 
 
I fredags kände jag mig riktigt dålig. Magen och kroppen gjorde ont och jag kunde inte tänka klart. Jag vet inte vad det berodde på men det fick mig att bromsa upp under helgen och ta det lugnt. Och det är nog tur, för man säger ju att allt ont för något gott med sig. Igår tog jag dagen som den kom och njöt av solen med några vänner. 
 
Till kvällen kände jag mig fortfarande inte helt bra så jag passade på att stanna hemma och se både första och andra filmen av Fat sick and nearly dead. Är det något som får mig inspirerad och motiverad så är det att se hur människors liv förändras av att äta bättre mat. Att höra att folk kan sluta med mediciner på grund av en förändring i livsstilen får min gnista att tändas. Jag är glad över min utbildning eftersom den kan vara en hjälp till andra människors livsstilsförändringar. Jag vill vara med och skapa goda relationer till mat och på så vis öppna dörrar till friskare liv.
 
Båda filmerna finns på Youtube så in och sök på "Fat sick and nearly dead". Att juicefasta kan såklart kännas överdrivet men jag tror att alla skulle må bättre av att äta mer frukt och grönt.  
 
 
Allmänt, Tips och tricks | Fat sick and nearly dead | | 2 kommentarer
Upp