Frystorkad mango

För ett tag sen köpte jag frystorkad mango, i hopp om att det var lika gott som torkad mango. Det var inte riktigt samma sak. De var inte jättegoda så först visste jag inte riktigt vad jag skulle göra med dem men för några dagar sen beslöt jag mig för att göra en smoothie och det blev ganska bra, det är dock godare med fryst eller färsk mango. 
 
 
 
 
Mixa: banan, mango, jordgubbar och havremjölk
Juice & smoothies | | Kommentera

Blodomloppet 2014

Idag har jag sprungit mitt tredje och kanske sista Blodomlopp i Umeå. Det känns lite sorgligt att tänka på det, vi har hittat så många bra traditioner här att det kommer bli svårt att bryta upp och gå vidare. 
 
Loppet gick bra! Jag lyckades förbättra min tid från tidigare år och så hade vi en iskall men trevlig picknick efteråt. Det är så häftigt att lopp kan locka så mycket människor. Folkfest är det enda rätta ordet! 
 
 
Move your body | | Kommentera

Svett och etikett

Om en vecka har vi vår sista tenta så igår började jag tentaplugga på riktigt. Trots att den här tentan avgör om vi får gå på praktik eller inte så känns det helt okej, jag vet att jag förmodligen kommer vara trött på att plugga om bara några dagar. 
 
Medan jag fortfarande har lite fokus kvar så tänkte jag passa på att tipsa om svts program Svett och etikett. Det handlar om en kille som under varje avsnitt testar olika träningsformer. Än så länge har jag bara sett de två första avsnitten men de var jättebra! Blir såklart sugen på att testa själv men för en gång skull inser jag att jag kanske borde låta bli.. 
 
Mår man bra av sina mat- och träningsvanor så finns det ingen anledning att ändra på något. Dagens söta frukost på det: 
 
 
Allmänt, Tips och tricks | | Kommentera
Upp